I Niels Bohrs fodspor

I Niels Bohrs fodspor

Udstilling Sophienholm: "Spor af Niels Bohr"

udstillingsplakat
Udstillingsplakat - Sophienholm

Kom og få stof til eftertanke, når Sophienholm undersøger den uadskillelige sammenhæng mellem kunsten og videnskaben - er de hinandens modpoler, eller ændres vores verden i parløb mellem dem? Gå på sporet af Niels Bohrs indflydelse på kunsten i deres nye udstilling.

I forbindelse med udstillingen vil der være fire foredrag der går i detaljen med de mange koblinger mellem videnskab og kunsten.

Dertil er der fastlagt omvisninger af udstillingen, som vil fortælle om den aktuelle kunstner og bemærkelsesværdige detaljer i værkerne.

Læs mere om udstillingen på Sophienholms hjemmeside.                                                            

Rundvisninger

Niels Bohr Arkivet vil i 2022 arrangere offentlige rundvisninger på Niels Bohr Institutets berømte bygninger på Blegdamsvej 17. Her vil publikum se Auditorium A, Niels Bohrs kontor, Arkivet, og et moderne kvantelaboratorium.

Der er mulighed for at deltage i de allerede arrangerede rundvisning hver onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 11.00, hvor først til mølle princippet gælder. Dertil er det også muligt at booke en grupperundvisning for 1.200 kr. Begge type rundvisninger kan man booke gennem Niels Bohr Institutets arkivar Rob Sunderland (sunderland@nbi.ku-dk)

Læs mere om rundvisningerne her (på engelsk) Læs mere om rundvisningerne her (på engelsk) >>