Holdet bag Ungdomslaboratoriet

Vi er et stærkt passioneret, stort hold af fysikstuderende, der alle brænder for at formidle og undervise i fysik. Vi glæder os til at møde jer!

Ian BeardenProf. Ian G. Bearden

Professor i partikelfysik og undervisning

Ian er partikelfysiker og professor på Niels Bohr Instituttet. Han samarbejder med CERN på projekter såsom ALICE detektoren og er derudover ansvarlig for kurser på både bachelor- og kandidatniveau på KU. Under hans ledelse fortsætter ULAB med at finde på nye og spændende måder at formidle fysik på samt udvikle undervisningsmodeller, der har opnået international interesse.

Email: bearden@nbi.ku.dk

Anna KristinaAnna Kristina

Mød mig

Jeg hedder Anna Kristina, jeg er 23 år gammel, og jeg er for øjeblikket i gang med min kandidatgrad i Fysisk Kemi ved KU. Kort sagt interesserer jeg mig for det område, hvor fysik og kemi mødes. Jeg kan godt lide at undervise, så ULAB har været en sjov udfordring, hvor jeg har fået lov til at øve mig i at undervise samtidigt med, at jeg har kunnet lege med noget sjov og sej fysik.

 

ErikErik

Mød mig

Jeg er specialestuderende på NBI’s kvantefysiklinje. Min interesse for fysik ligger hovedsagligt i det eksperimentielle arbejde. Jeg elsker at kunne ændre og finpudse en opstilling og implementere nye designs. Derfor er mit hovedfokus lige nu på elektroniske systemer og optiske forsøg. Arbejdet ved ULAB tillader mig at finde på designs til spændende eksperimenter i fremtiden.

 

FrejaFreja

Mød mig

Jeg hedder Freja, jeg er 23 år, og jeg er i gang med min kandidatgrad i kvantefysik. Jeg har været nysgerrig omkring verden hele mit liv og har været ivrig efter at forstå naturlovene, der omgiver os hver dag. Min hovedinteresse ligger i kvantemekanikkens verden, hvor hverdagsintuitionen ikke længere kan bruges. Jeg elsker at dele spændende viden på kreative måder.

 

JoJo

Mød mig

Jeg hedder Jo, og jeg er 23 år gammel. Jeg er lige blevet færdig med mit bachelorprojekt i teoretisk kosmologi. Da jeg først så skønheden og mysterierne i vores univers, vidste jeg, at jeg var nødt til at beskæftige mig med astrofysik. Jeg elsker at formidle og fortælle om, hvor fantastisk fysik kan være, og ULAB giver god mulighed for at inspirere unge og arbejde med sjove og seje mennesker.

 

JonasJonas

Mød mig

Mit navn er Jonas, jeg er 22 år. Jeg er på mit tredje år af en bachelor i fysik med fokus på faststoffysik og simuleringer. Jeg elsker at undervise, og jeg elsker at eksperimentere. Hos ULAB har jeg muligheden for at kombinere de to på en meningsfyldt måde. I min fritid kan jeg godt lide at bygge elektronik, og derudover er jeg frivillig hos Roskilde Festival som software udvikler

 

MikkelMikkel

Mød mig

Mit navn er Mikkel Oglesby, og jeg er kandidatstuderende på fysik med sidefag i matematik. Min drøm er at undervise i gymnasiet.
Det var min interesse i undervisning, der var drivkraften, da jeg blev en del af ULAB. Jeg elsker at hjælpe andre til at se skønheden
i fysik. Jeg interesserer mig især for optik, bølger og termodynamik, men jeg er også vild med astronomi.

 

NanaNana

Mød mig

Jeg hedder Nana og er 22 år. Jeg er fysikstuderende med særlig interesse inden for kvanteoptik og her på det sidste også for beregningsfysik. Jeg er lige blevet færdig med mit bachelorprojekt i kvanteoptik og jeg er nu begyndt på mit fjerde år på studiet. Jeg elsker at lege og eksperimentere med ting – og at lave fysik er den bedste måde at kombinere de to.

 

SifSif

Mød mig

Hej, jeg hedder Sif, og jeg er 21 år. Jeg er 3. årsstuderende på fysik og matematik. Jeg har vidst, at jeg ville læse fysik, siden jeg var 13 år, hvor jeg ville være miljøforsker og redde verden fra klimaforandringer. Det, jeg især elsker ved fysik, er følelsen af klarhed, når
man har forsøgt at forstå et bestemt koncept længe, og det endelig falder på plads.

 

TroelsTroels

Mød mig

Hej! Jeg hedder Troels, og jeg er 28 år. Jeg har en bachelorgrad i fysik og er nu i gang med andet år af en bachelor i matematik. Jeg elsker at undervise og at dele min interesse for fysik med andre.
Jeg planlægger at skulle undervise i gymnasiet, hvilket er grunden til, at jeg arbejder i ULAB. Udover mine studier inkluderer mine interesser film, historiefortælling generelt samt dyr og biologi.


Vi glæder os til dit besøg