14. januar 2021

NBIs instruktorpris måtte endnu en gang uddeles online

INSTRUKTORPRISEN:

Albert Bjerregaard Sneppen modtager Niels Bohr Institutets Instruktorpris for blok 3+4.

Albert Bjerregaard Sneppen
Albert Bjerregaard Sneppen

Det er syvende gang prisen for bedste instruktor på Niels Bohr Instituttet uddeles. Det sker traditionen tro to gange om året for henholdsvis blok 3+4 og blok 5+1+2. Prisen er indstiftet af undervisningsudvalget på opfordring af Fysisk Fagråd. Formålet med prisen er at fremhæve specielt inspirerende undervisning, både overfor kommende instruktorer og for de studerende, der gennem deres kursusevaluering har været med til at indstille modtageren.

Prisen går denne gang til kandidatstuderende Albert Bjerregaard Sneppen, der har undervist på kurset Elektromagnetisme i blok 4 2020, hvor al undervisningen foregik online. Albert lavede blandt andet nogle korte videoer, hvor han gennemgik grundlæggende koncepter. Mange studerende nævner i deres evaluering Alberts evne til at sætte sig ind i, hvad der var svært, samt at de tydeligt oplevede at han ville det bedste for dem.

Prisen blev uddelt fredag d. 8. januar på et onlinemøde i NBIs Undervisningsudvalg. Selvom vi desværre ikke kunne overrække den store vandrepokal direkte til Albert i denne omgang, vil hans navn selvfølgelig blive indgraveret i pokalen og han vil blive behørigt fejret når vi er tilbage på instituttet. Pokalen står efter en periodes fravær igen i Auditorium 3 på H.C. Ørsted Institutet.

Emner