Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Standard
Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere. / Sandbye, Mette.
In: Kritiker, No. 8, 2008, p. 61-63.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Harvard
Sandbye, M 2008, 'Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere', Kritiker, no. 8, pp. 61-63.
APA
Sandbye, M. (2008). Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere. Kritiker, (8), 61-63.
Vancouver
Sandbye M. Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere. Kritiker. 2008;(8):61-63.
Author
Bibtex
@article{d28908b083dd11dd81b0000ea68e967b,
title = "Hvad er kritik?: Om gode fisk og u{\o}nskede smagsdommere",
abstract = "Udgivelsesdato: marts",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, kunstkritik, anmelderi, samtidskunst",
author = "Mette Sandbye",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "61--63",
journal = "Ariel",
issn = "1104-196X",
publisher = "Ariel Foerlag",
number = "8",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Hvad er kritik?
T2 - Om gode fisk og uønskede smagsdommere
AU - Sandbye, Mette
PY - 2008
Y1 - 2008
N2 - Udgivelsesdato: marts
AB - Udgivelsesdato: marts
KW - Det Humanistiske Fakultet
KW - kunstkritik
KW - anmelderi
KW - samtidskunst
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 61
EP - 63
JO - Ariel
JF - Ariel
SN - 1104-196X
IS - 8
ER -
ID: 6072599