23. april 2018

Ph.d.-studerende modtager NBIs instruktorpris for undervisning i Lineær Algebra

INSTRUKTORPRISEN:

Anine Borger modtager Niels Bohr Institutets Instruktorpris for blok 1+2.

For kun anden gang uddeles prisen for bedste instruktor på Niels Bohr Institutet. Prisen uddeles to gange om året for henholdsvis blok 3+4 og blok 5+1+2. Prisen er indstiftet af undervisningsudvalget på opfordring af Fysisk Fagråd.

Anine Borger med instruktorpris-pokalen

Anine Borger modtager Niels Bohr Institutets Instruktorpris for blok 1+2.

Formålet med prisen er at fremhæve specielt inspirerende undervisning, både overfor kommende instruktorer og for de studerende, der gennem deres kursusevaluering har været med til at indstille modtageren.

Prisen går denne gang til Anine Borger, der som en del af sit ph.d.-studium har undervist i forskellige kurser, senest i kurset Lineær Algebra i Naturvidenskab (LinAlgNat) i blok 2 2017 for førsteårsstuderende på bacheloruddannelsen i fysik.

I kurset LinAlgNat fik Anine især ros for sin måde at formidle stoffet på, så de forholdsvis abstrakte emner blev mere forståelige for de studerende, og for at give god feedback til de studerende omkring deres læringsproces.

Prisen blev uddelt i forbindelse med NBIs underviser-workshop fredag d. 20. april på vegne af Undervisningsudvalget af Viceinstitutleder for Undervisning, Kim Splittorff. Til workshoppen holdt Anine et oplæg omkring undervisning, og der var efterfølgende prisoverrækkelse og reception.