24. november 2023

Instruktorpris til ph.d.-studerende i nanoscience

INSTRUKTORPRISEN:

Victoria Thusgaard Ruhoff modtager Niels Bohr Institutets Instruktorpris for blok 3+4+5

Victoria Thusgaard Ruhoff
Det er trettence gang prisen for bedste instruktor på Niels Bohr Institutet uddeles, denne gang til Victoria Thusgaard Ruhoff.

Det er trettence gang prisen for bedste instruktor på Niels Bohr Institutet uddeles. Det sker traditionen tro to gange om året for henholdsvis blok 3+4+5 og blok 1+2. Prisen er indstiftet af undervisningsudvalget på opfordring af Fysisk Fagråd. Formålet med prisen er at fremhæve specielt inspirerende undervisning, både overfor kommende instruktorer og for de studerende, der gennem deres kursusevaluering har været med til at indstille modtageren.

Prisen går denne gang til ph.d.-studerende fra Biocomplexity, Victoria Thusgaard Ruhoff. Victoria har deltaget aktivt i undervisningen på kurserne i nanoscience i mange år. Både mens hun selv var studerende på nanoscience, og under sin ph.d. i biofysik. Hun stod desuden flere år for nanoscience-delen af kickstart-kurset for nyoptagne bachelorstuderende.

I alle disse opgaver har Victoria altid fået stor ros for sin imødekommende facon, gode pædagogiske kompetencer og engagement i de studerendes læring. Flere af de nanoscience-studerende nævner Victoria som den bedste instruktor, de nogensinde har haft, og hun er desuden også indstillet til prisen af den kursusansvarlige på sin seneste undervisningsopgave. Mogens Høgh Jensen.

I blok 3 og 4 underviste Victoria de to kurser ”Sandsynlighedsregning, dataanalyse og indledende ellære (NanoF1)” og ”Lineær algebra og klassisk mekanik (MatN)”, og hun blev nomineret til prisen for begge disse kurser.

Prisen blev uddelt og fejret torsdag d. 23. november på H.C.Ørsted Institutet.

Emner

Se også: