Lars Holm Øgendal

Lars Holm Øgendal

Lektor emeritus


  1. 1998
  2. Udgivet

    A novel approach to turbidimetry of dense systems: an investigation of the enzymatic gelation of casein micelles

    Worning, P., Bauer, R., Øgendal, Lars Holm & Lomholt, S. B., 1998, I: Journal of Colloid and Interface Science. 203, s. 265-277 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Comparison of the effect of heating on the thermal denaturation of nine different beta-lactoglobulin preparations of genetic variants A, B, or A/B, as measured by microcalorimetry

    Holt, C., Waninge, R., Sellers, P., Paulsson, M., Bauer, R., Øgendal, Lars Holm, Roefs, S. P. F. M., Mill, P. V., Kruif, C. G. D., Léonil, J., Fauquant, J. & Maubois, J. L., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 99-104 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Detection of intermediate oligomers, important for the formation of heat aggregates of beta-lactoglobulin

    Bauer, R., Hansen, S. & Øgendal, Lars Holm, 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 105-112 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Kinetics of the renneting reaction followed by measurement of turbidity as a function of wavelength

    Lomholt, S. B., Worning, P., Øgendal, Lars Holm, Qvist, K. B., Hyslop, D. B. & Bauer, R., 1998, I: Journal of Dairy Research. 65, s. 545-554 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4238401