Forelæser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset " Numeriske metoder i atmosfæriske og oceaniske modeller", inkl. udarbejderlse af øvelser og eksamenopgaver

Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

Standard

Forelæser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset " Numeriske metoder i atmosfæriske og oceaniske modeller", inkl. udarbejderlse af øvelser og eksamenopgaver. / Kaas, Eigil.

2009, Forelæsninger.

Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

Harvard

Kaas, E 2009, Forelæser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset " Numeriske metoder i atmosfæriske og oceaniske modeller", inkl. udarbejderlse af øvelser og eksamenopgaver..

APA

Kaas, E. (2009). Forelæser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset " Numeriske metoder i atmosfæriske og oceaniske modeller", inkl. udarbejderlse af øvelser og eksamenopgaver.

Vancouver

Kaas E. Forelæser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset " Numeriske metoder i atmosfæriske og oceaniske modeller", inkl. udarbejderlse af øvelser og eksamenopgaver. 2009.

Author

Kaas, Eigil. / Forelæser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset " Numeriske metoder i atmosfæriske og oceaniske modeller", inkl. udarbejderlse af øvelser og eksamenopgaver. 2009.

Bibtex

@misc{e605435022af11df8ed1000ea68e967b,
title = "Forel{\ae}ser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset {"} Numeriske metoder i atmosf{\ae}riske og oceaniske modeller{"}, inkl. udarbejderlse af {\o}velser og eksamenopgaver",
author = "Eigil Kaas",
year = "2009",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Forelæser (den eneste) og ansvarlige for kandidatkurset " Numeriske metoder i atmosfæriske og oceaniske modeller", inkl. udarbejderlse af øvelser og eksamenopgaver

AU - Kaas, Eigil

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Andet bidrag

ER -

ID: 18250374