3. maj 2019

Ph.d.-studerende modtager NBIs instruktorpris for undervisning i faststoffysik

INSTRUKTORPRISEN:

Asbjørn Cennet Cliff Drachmann modtager Niels Bohr Institutets Instruktorpris for blok 1+2

Prisen blev uddelt til Asbjørn Drachmann, her sammen med Viceinstitutleder for Undervisning, Kim Splittorff.

Det er fjerde gang prisen for bedste instruktor på Niels Bohr Institutet uddeles. Det sker traditionen tro to gange om året for henholdsvis blok 3+4 og blok 5+1+2. Prisen er indstiftet af undervisningsudvalget på opfordring af Fysisk Fagråd. Formålet med prisen er at fremhæve specielt inspirerende undervisning, både overfor kommende instruktorer og for de studerende, der gennem deres kursusevaluering har været med til at indstille modtageren.

Prisen går denne gang til Asbjørn Drachmann, der har undervist på bachelorkurset Condensed Matter Physics 1, og som også var nomineret til prisen sidste år. Flere studerende valgte at specifikt nævne Asbjørns store hjælp i deres studenterevaluering, og var utrolig glade for hans tilgængelighed. Også kursusansvarlige Mark Rudner fremhæver Asbjørn for hans store hjælp med kurset og planlægningen.

Prisen blev uddelt torsdag d. 2. maj på vegne af Undervisningsudvalget af Viceinstitutleder for Undervisning, Kim Splittorff. Til prisoverrækkelsen holdt Asbjørn et oplæg omkring undervisning, og der var reception og networking.

Vandrepokalen, hvor alle vindere af instruktorprisen er indgraveret, kan ses i Auditorium 3 på H.C. Ørsted Institutet.