Brune bønner på danske middagsborde
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Brune bønner på danske middagsborde. / Bjerno, Gudrun Lau.
I: BioInfo Nyt, 2005, s. 1-6.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Brune bønner på danske middagsborde
AU - Bjerno, Gudrun Lau
PY - 2005
Y1 - 2005
N2 - Linser, nødder og olivenolie eller pasta, ris og kartofler? Hvad skal vi spise for at bevare den slanke linie? Ifølge nogle eksperter bør kost¬pyramiden vendes på hovedet, mens andre mener, at den er god nok, som den er. Hvad er op og ned på kostpyramiden og eksperternes råd? Det spørgsmål forsøger de at besvare på Institut for Human Ernæring på KVL, hvor der forskes i fedme og appetitregulering. I den anled¬ning er der blevet oprettet en butik på universitetets område, så forskerne har styr på, hvad forsøgspersonerne spiser. Udgivelsesdato: September
AB - Linser, nødder og olivenolie eller pasta, ris og kartofler? Hvad skal vi spise for at bevare den slanke linie? Ifølge nogle eksperter bør kost¬pyramiden vendes på hovedet, mens andre mener, at den er god nok, som den er. Hvad er op og ned på kostpyramiden og eksperternes råd? Det spørgsmål forsøger de at besvare på Institut for Human Ernæring på KVL, hvor der forskes i fedme og appetitregulering. I den anled¬ning er der blevet oprettet en butik på universitetets område, så forskerne har styr på, hvad forsøgspersonerne spiser. Udgivelsesdato: September
KW - Det tidligere LIFE
KW - ernæring slankekure Walter Willett kostpyramide kostpyramider omvendt slankekure kostråd appetitregulering motion fedme fedmeforskning fedmeforsker
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 1
EP - 6
JO - BioInfo Nyt
JF - BioInfo Nyt
ER -
ID: 7973980