Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Standard
Fødevarekvalitet og -sikkerhed : fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver. / Jensen, Jørgen Dejgård.
København : Fødevareøkonomisk Institut, 2006. 63 s. (Rapport / Fødevareøkonomiske Institut; Nr. 184).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Fødevarekvalitet og -sikkerhed
T2 - fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver
AU - Jensen, Jørgen Dejgård
PY - 2006
Y1 - 2006
N2 - Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella
AB - Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella
KW - Det tidligere LIFE
KW - Fødevarekvalitet
KW - Fødevaresikkerhed
KW - Økonomi
KW - Omkostninger
KW - Efterspørgsel
KW - Food quality
KW - Food safety
M3 - Rapport
T3 - Rapport / Fødevareøkonomiske Institut
BT - Fødevarekvalitet og -sikkerhed
PB - Fødevareøkonomisk Institut
CY - København
ER -
ID: 8044015