Integration of sensory and consumer drivers in quality control to optimise product production and develiopment in the meat industry acronym: the con-sense approach
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 2006 |
Antal sider | 2 |
Status | Udgivet - 2006 |
Begivenhed | International Congress of Meat Science and Technology : Harnessing and Exploiting Global Opportunities - Dublin, Irland Varighed: 13 aug. 2006 → 18 aug. 2006 Konferencens nummer: 52 |
Konference
Konference | International Congress of Meat Science and Technology : Harnessing and Exploiting Global Opportunities |
---|---|
Nummer | 52 |
Land | Irland |
By | Dublin |
Periode | 13/08/2006 → 18/08/2006 |
Bibliografisk note
Værtspublikationsredaktører: Declan Troy
Værtspublikationsredaktører: Rachel Pearce
Værtspublikationsredaktører: Briege Byrne
Værtspublikationsredaktører: Joseph Kerry
Sider: 551-552
- Det tidligere LIFE
Forskningsområder
ID: 8060074