Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
Rapporten giver en oversigt over centrale forskningstemaer i den nuværende forskning i relation til nye teknologier i fødevareproduktionen, og søger at perspektivere disse temaer og udpege områder, hvor en styrket tværvidenskabelig forskningsindsats med fordel kunne finde sted. Rapporten er baseret på bidrag fra et tværfagligt forskernetværk bestående af deltagere fra KVL, Danmarks Fødevare- og Veterinærforskning, Danmarks Miljøundersøgelser, Danmarks Jordbrugsforskning, Center or Boetik og Risikovurdering samt Hjerteforeningen
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | København |
---|---|
Forlag | Department of Economics, University of Copenhagen |
Antal sider | 48 |
Status | Udgivet - 2006 |
Bibliografisk note
Findes i fuld udg. på DVJB
- Det tidligere LIFE - Fødevareteknologi, forskning, Tværfaglighed
Forskningsområder
ID: 8044029