Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Dokumenter
- FOI_Rapport_184
Forlagets udgivne version, 296 KB, PDF-dokument
Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | København |
---|---|
Forlag | Fødevareøkonomisk Institut |
Antal sider | 63 |
Status | Udgivet - 2006 |
Navn | Rapport / Fødevareøkonomiske Institut |
---|---|
Nummer | 184 |
ISSN | 1397-1951 |
- Det tidligere LIFE - Fødevarekvalitet, Fødevaresikkerhed, Økonomi, Omkostninger, Efterspørgsel
Forskningsområder
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 8044015