Kombination af konserveringsmidler i cremer nedsætter risikoen for allergi
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Kombination af konserveringsmidler i cremer nedsætter risikoen for allergi. / Lundov, Michael Dyrgaard; Moesby, Lise.
I: Lægemiddelforskning, 2009, s. 13-15.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
Lundov, MD & Moesby, L 2009, 'Kombination af konserveringsmidler i cremer nedsætter risikoen for allergi', Lægemiddelforskning, s. 13-15.
APA
Lundov, M. D., & Moesby, L. (2009). Kombination af konserveringsmidler i cremer nedsætter risikoen for allergi. Lægemiddelforskning, 13-15.
Vancouver
Lundov MD, Moesby L. Kombination af konserveringsmidler i cremer nedsætter risikoen for allergi. Lægemiddelforskning. 2009;13-15.
Author
Bibtex
@article{3cc86240163411df803f000ea68e967b,
title = "Kombination af konserveringsmidler i cremer neds{\ae}tter risikoen for allergi",
keywords = "Det tidligere Farmaceutiske Fakultet",
author = "Lundov, {Michael Dyrgaard} and Lise Moesby",
year = "2009",
language = "Dansk",
pages = "13--15",
journal = "L{\ae}gemiddelforskning",
issn = "0905-0051",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Kombination af konserveringsmidler i cremer nedsætter risikoen for allergi
AU - Lundov, Michael Dyrgaard
AU - Moesby, Lise
PY - 2009
Y1 - 2009
KW - Det tidligere Farmaceutiske Fakultet
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 13
EP - 15
JO - Lægemiddelforskning
JF - Lægemiddelforskning
SN - 0905-0051
ER -
ID: 17526324