Tid i grøn omstilling
Publikation: Working paper › Forskning
Dokumenter
- Jyderup og Sejersen_Tid i grøn omstilling
4,12 MB, PDF-dokument
Tid er et centralt anliggende for en grøn omstilling af mad. Ofte bliver tid brugt som kulissen for den grønne omstilling. Men hvis vi i stedet gør tid til hovedpersonen, får vi øje på en række vigtige brikker til at forstå, hvordan fødevaresystemerne kan skubbes i en mere bæredygtig retning, men også hvorfor det kræver et større kulturelt opgør med dominerende tidsforståelser, som vi i dag tager for givet.
Bidragets oversatte titel | Temporality in the Green Transition |
---|---|
Originalsprog | Dansk |
Antal sider | 13 |
Status | Udgivet - 2 maj 2022 |
Bibliografisk note
Insightpaper #1 fra forskningsprojektet 'Partnerships as Driver for Low-Carbon Transitions in Urban Food Systems'
- Det Humanistiske Fakultet - Grøn omstilling, madiværksættere, temporalitet, tid, fødvaresystem
Forskningsområder
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 305518948