15. april 2020

Ph.d.-studerende modtager NBIs instruktorpris (online)

INSTRUKTORPRISEN:

Ida Egholm Nielsen modtager Niels Bohr Institutets Instruktorpris for blok 1+2.

Ida Egholm Nielsen
Ida Egholm Nielsen modtager Niels Bohr Institutets Instruktorpris.

Det er sjette gang prisen for bedste instruktor på Niels Bohr Institutet uddeles. Det sker traditionen tro to gange om året for henholdsvis blok 3+4 og blok 5+1+2. Prisen er indstiftet af undervisningsudvalget på opfordring af Fysisk Fagråd. Formålet med prisen er at fremhæve specielt inspirerende undervisning, både overfor kommende instruktorer og for de studerende, der gennem deres kursusevaluering har været med til at indstille modtageren.

Prisen går denne gang til ph.d.-studerende Ida Egholm Nielsen, der har undervist på kurset Nanokvant, som er obligatorisk på nanoscience-uddannelsen. Rigtig mange studerende fremhævede i deres kursusevaluering at Ida altid er smilende, imødekommende og tålmodig. Derudover roser de hendes pædagogiske evner til at forklare og give hints for at sikre at de studerende opnår en større forståelse for opgaverne.

Kim Splittorff med Niels Bohr Institutets Instruktorpris i Auditorium A.
Viceinstitutleder for undervisning Kim Splittorff med Niels Bohr Institutets Instruktorpris.

Prisen blev uddelt torsdag d. 16. april på Niels Bohr Institutets undervisningsworkshop, som blev holdt virtuelt og denne gang havde fokus på online-undervisning. Selvom vi desværre ikke kunne overrække den store vandrepokal direkte til Ida i denne omgang, vil hendes navn selvfølgelig blive indgraveret i pokalen og hun vil blive behørigt fejret når vi er tilbage på instituttet. Pokalen står som altid i Auditorium 3 på H.C.Ørsted Institutet.