Identification and safety evaluation of Bacillus species occurring in high numbers during spontaneous fermentations to produce Gergoush, a traditional Sudanese bread snack
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Dokumenter
- Identification and safety evaluation of Bacillus species
Indsendt manuskript, 898 KB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | 22nd ICFMH Symposium Food Micro 2010 |
Antal sider | 1 |
Udgivelsessted | København |
Publikationsdato | 2010 |
Sider | 104 |
Status | Udgivet - 2010 |
Begivenhed | 22nd international ICFMH symposium Food Micro 2010 - København, Danmark Varighed: 30 aug. 2010 → 3 sep. 2010 Konferencens nummer: 22 |
Konference
Konference | 22nd international ICFMH symposium Food Micro 2010 |
---|---|
Nummer | 22 |
Land | Danmark |
By | København |
Periode | 30/08/2010 → 03/09/2010 |
- Det tidligere LIFE
Forskningsområder
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 32336692