Lars Holm Øgendal
Lektor emeritus
X-ray and Neutron Science
Universitetsparken 5, 2100 København Ø
- 2016
- Udgivet
High molecular weight compounds generated by roasting barley malt are pro-oxidants in metal-catalyzed oxidations
Carvalho, D. O., Øgendal, Lars Holm, Andersen, Mogens Larsen & Guido, L. F., 2016, I: European Food Research and Technology. 242, 9, s. 1545-1553 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The effect of high pressure on the functional properties of pork myofibrillar proteins
Grossi, A. B., Olsen, Karsten, Bolumar Garcia, J. T., Rinnan, Åsmund, Øgendal, Lars Holm & Orlien, Vibeke, 2016, I: Food Chemistry. 196, s. 1005-1015 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2014
- Udgivet
Chaperone-like activity of β-casein and its effect on residual in vitro activity of horseradish peroxidase
Sulewska, A. M., Olsen, Karsten, Sørensen, J. C. & Øgendal, Lars Holm, 2014, I: International Journal of Food Science and Technology. 49, 12, s. 2538-2545 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2013
- Udgivet
Light scattering coupled with reversed phase chromatography to study protein self-association under separating conditions
Onsberg, M., Øgendal, Lars Holm, Jensen, Marianne Lund, Howells, L. B., Andersen, B. & Bjerrum, Morten Jannik, 2013, I: Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. 938, s. 60-64Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2012
- Udgivet
Large-scale extraction of rhamnogalacturonan I from industrial potato waste
Chrestensen, I. B., Diaz, J. V., Øgendal, Lars Holm, Harholt, J., Jørgensen, Bodil, Rolin, C., Svava, R. & Ulvskov, Peter, 2012, I: Food Chemistry. 131, 4, s. 1207-1216 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2011
- Udgivet
Characterisation of stable radical from dark roasted malt in wort and beer
Jehle, D., Lund, Marianne N., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2011, I: Food Chemistry. 125, 2, s. 380-387 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2010
- Udgivet
Characterisation of a stable Radical in Dark Beer
Lund, Marianne N., Jehle, D., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2010. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- Udgivet
- 2009
- Udgivet
Isolation and characterization of rhamnogalacturonan I from industrial potato pulp waste
Chrestensen, I. B., Diaz, J., Harholt, J., Øgendal, Lars Holm, Jørgensen, B., Lange, N. K., Rolin, C. & Ulvskov, P., 2009.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- Udgivet
Isolation and characterization of rhamnogalacturonan I (RG-I) from industrial potato pulp
Chrestensen, I. P., Diaz, J. V., Sørensen, S. O., Harholt, J., Øgendal, Lars Holm, Larsen, F. H., Jørgensen, B., Lange, N. K., Engelsen, Søren Balling, Rolin, C. & Ulvskov, Peter, 2009. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
ID: 4238401