Apropos smagen: repræsentation, mad, danskpædagogik og andre problemer omkring Ludvig Holbergs Peder Pårs
Research output: Book/Report › Book › Research
Standard
Apropos smagen : repræsentation, mad, danskpædagogik og andre problemer omkring Ludvig Holbergs Peder Pårs. / Elf, Mads Julius.
Frederiksberg : Dansklærerforeningen, 2002. 136 p. (Efteruddannelsesserien).Research output: Book/Report › Book › Research
Harvard
Elf, MJ 2002, Apropos smagen: repræsentation, mad, danskpædagogik og andre problemer omkring Ludvig Holbergs Peder Pårs. Efteruddannelsesserien, Dansklærerforeningen, Frederiksberg.
APA
Elf, M. J. (2002). Apropos smagen: repræsentation, mad, danskpædagogik og andre problemer omkring Ludvig Holbergs Peder Pårs. Dansklærerforeningen. Efteruddannelsesserien
Vancouver
Elf MJ. Apropos smagen: repræsentation, mad, danskpædagogik og andre problemer omkring Ludvig Holbergs Peder Pårs. Frederiksberg: Dansklærerforeningen, 2002. 136 p. (Efteruddannelsesserien).
Author
Bibtex
@book{4ca0d7906c3811dcbee902004c4f4f50,
title = "Apropos smagen: repr{\ae}sentation, mad, danskp{\ae}dagogik og andre problemer omkring Ludvig Holbergs Peder P{\aa}rs",
abstract = " ",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Holberg, Ludvig, Peder Paars, Oplysningstiden, Smag, Parodi, Tolerance",
author = "Elf, {Mads Julius}",
year = "2002",
language = "Dansk",
isbn = "8777048067",
series = "Efteruddannelsesserien",
publisher = "Danskl{\ae}rerforeningen",
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Apropos smagen
T2 - repræsentation, mad, danskpædagogik og andre problemer omkring Ludvig Holbergs Peder Pårs
AU - Elf, Mads Julius
PY - 2002
Y1 - 2002
N2 -
AB -
KW - Det Humanistiske Fakultet
KW - Holberg, Ludvig
KW - Peder Paars
KW - Oplysningstiden
KW - Smag
KW - Parodi
KW - Tolerance
M3 - Bog
SN - 8777048067
T3 - Efteruddannelsesserien
BT - Apropos smagen
PB - Dansklærerforeningen
CY - Frederiksberg
ER -
ID: 1118293