Forbruget af økologiske fødevarer og ernæringsrigtig kost
Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Standard
Forbruget af økologiske fødevarer og ernæringsrigtig kost. / Denver, Sigrid; Christensen, Tove; Krarup, Signe.
In: Samfundsøkonomen, No. 5, 2007, p. 29-33.Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Forbruget af økologiske fødevarer og ernæringsrigtig kost
AU - Denver, Sigrid
AU - Christensen, Tove
AU - Krarup, Signe
PY - 2007
Y1 - 2007
N2 - Udviklingen i forbruget af økologiske fødevarer i Danmark, dets fordeling på forbrugergrupper og varegrupper beskrives. En eventuel sammenhæng mellem generelle sunde kostvaner og tilbøjeligheden til at købe økologisk undersøges.
AB - Udviklingen i forbruget af økologiske fødevarer i Danmark, dets fordeling på forbrugergrupper og varegrupper beskrives. En eventuel sammenhæng mellem generelle sunde kostvaner og tilbøjeligheden til at købe økologisk undersøges.
KW - Det tidligere LIFE
KW - økologiske fødevarer
KW - ernæringsrigtig kost
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 29
EP - 33
JO - Samfundsoekonomen
JF - Samfundsoekonomen
SN - 0108-3937
IS - 5
ER -
ID: 8087413