Standard
Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. / Hansen, Mette Weinreich; Nielsen, Thorkild; Larsen, Morten Hedegaard.
Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. ed. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 3. udgave. ed. København : Munksgaard , 2022. p. 209-225.
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Education › peer-review
Harvard
Hansen, MW, Nielsen, T & Larsen, MH 2022, Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. in L Holm & ST Kristensen (eds), Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. 3. udgave edn, Munksgaard , København, pp. 209-225.
APA
Hansen, M. W., Nielsen, T., & Larsen, M. H. (2022). Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. In L. Holm, & S. T. Kristensen (Eds.), Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver (3. udgave ed., pp. 209-225). Munksgaard .
Vancouver
Hansen MW, Nielsen T, Larsen MH. Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. In Holm L, Kristensen ST, editors, Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. 3. udgave ed. København: Munksgaard . 2022. p. 209-225
Author
Hansen, Mette Weinreich ; Nielsen, Thorkild ; Larsen, Morten Hedegaard. / Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale. Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. editor / Lotte Holm ; Søren Tange Kristensen. 3. udgave. ed. København : Munksgaard , 2022. pp. 209-225
Bibtex
@inbook{a8085f4f63b74a58b52f7e199f2bb656,
title = "Globale F{\o}devaresystemer og deres forandringspotentiale",
keywords = "Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet",
author = "Hansen, {Mette Weinreich} and Thorkild Nielsen and Larsen, {Morten Hedegaard}",
year = "2022",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-1954-2",
pages = "209--225",
editor = "Lotte Holm and Kristensen, {S{\o}ren Tange}",
booktitle = "Mad, Mennesker og M{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "3. udgave",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale
AU - Hansen, Mette Weinreich
AU - Nielsen, Thorkild
AU - Larsen, Morten Hedegaard
PY - 2022
Y1 - 2022
KW - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-628-1954-2
SP - 209
EP - 225
BT - Mad, Mennesker og Måltider
A2 - Holm, Lotte
A2 - Kristensen, Søren Tange
PB - Munksgaard
CY - København
ER -