Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver
Research output: Book/Report › Report › Communication
Standard
Nye fødevareteknologier : forsknings- og samfundsmæssige perspektiver. / Jensen, Jørgen Dejgård.
København : Department of Economics, University of Copenhagen, 2006. 48 p.Research output: Book/Report › Report › Communication
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Nye fødevareteknologier
T2 - forsknings- og samfundsmæssige perspektiver
AU - Jensen, Jørgen Dejgård
N1 - Findes i fuld udg. på DVJB
PY - 2006
Y1 - 2006
N2 - Rapporten giver en oversigt over centrale forskningstemaer i den nuværende forskning i relation til nye teknologier i fødevareproduktionen, og søger at perspektivere disse temaer og udpege områder, hvor en styrket tværvidenskabelig forskningsindsats med fordel kunne finde sted. Rapporten er baseret på bidrag fra et tværfagligt forskernetværk bestående af deltagere fra KVL, Danmarks Fødevare- og Veterinærforskning, Danmarks Miljøundersøgelser, Danmarks Jordbrugsforskning, Center or Boetik og Risikovurdering samt Hjerteforeningen
AB - Rapporten giver en oversigt over centrale forskningstemaer i den nuværende forskning i relation til nye teknologier i fødevareproduktionen, og søger at perspektivere disse temaer og udpege områder, hvor en styrket tværvidenskabelig forskningsindsats med fordel kunne finde sted. Rapporten er baseret på bidrag fra et tværfagligt forskernetværk bestående af deltagere fra KVL, Danmarks Fødevare- og Veterinærforskning, Danmarks Miljøundersøgelser, Danmarks Jordbrugsforskning, Center or Boetik og Risikovurdering samt Hjerteforeningen
KW - Det tidligere LIFE
KW - Fødevareteknologi
KW - forskning
KW - Tværfaglighed
KW - research/education
M3 - Rapport
BT - Nye fødevareteknologier
PB - Department of Economics, University of Copenhagen
CY - København
ER -
ID: 8044029